מחירון שיפוצים: כמה יעלה לכם לשפץ את העסק?

עסק שעובד נכון מבין שעל מנת לייצר הכנסה יש לדעת גם להוציא, כאשר הוצאה יכולה לבוא לידי ביטוי לא רק ברכישת תוכנה מתקדמת, אלא הוצאה גם יכולה לבוא לידי ביטוי בשיפוץ העסק, וזאת כי כאשר משפצים את העסק מרוויחים תנאי עבודה יותר טובים, מיתוג יותר הולם ובאופן כללי זוכים להתייעל ולהרשים, כך שאין שאלה מהו היתרון, אך כן יש לשאול כמה התענוג עומד לעלות, וכאן אנו באים לקראתכם עם מידע עדכני ורלוונטי עבור עסקים.

מחירון שיפוצים לעסק

מחירון כללי

מבקשים להתחיל מהשורה התחתונה? להלן מחירון שיפוצים עדכני, אך מראש נקדים ונציין שתמיד יש מקום להפתעות, ולו בשל שיקולים אישיים של בעל המקצוע ובשל התנאים הייחודיים של כל מיקום. באופן כללי עלות שיפוץ סטנדרטי של משרד נעה בין 4,000 לבין 6,000 ש"ח. שיפוץ שכזה עשוי לכלול עבודת צבע, הדבקת ריצוף, תיקון קירות והורדת קירות גבס. אם מבקשים לקחת את אותו שיפוץ ולהוסיף נגיעה של מעצבת פנים, הרי שאז המחיר עשוי לקפוץ ב- 2,000 ש"ח, כמובן כל עוד המעצבת אינה לוקחת חלק בתכנון הריהוט החדש, אלא רק מייעצת לגבי חלוקה, תאורה, בחירת צבעים, רכישת אובייקטים ומכינה תכניות חשמל ומיזוג. מכאן שבאמצעות עלות חודשית של עובד משרד, ניתן ליצור שינוי משמעותי לטווח הארוך.

מחירון ספציפי

לאחר שראיתם כמה עולה סך השיפוץ, יש לקחת צעד אחורה ולבחון כמה אמור לעלות כל נדבך, ולו על מנת לשקול שינויים ולשנות מעט את אופי המפרט. כך למשל ראוי לדעת שפירוק של ריצוף קיים עולה בין 50-80 ש"ח למ"מ, הדבקה של ריצוף עולה בין 100-150 ש"ח למ"מ, פירוק והדבקה מחדש של ריצוף עולה בין 150-220 ש"ח למ"מ, הדבקת פרקט סינטטי עולה בין 150-210 ש"ח למ"מ (ופרקט אלון עולה בין 280-320 ש"ח למ"מ), חיפוי קיר עולה בין 120-330 ש"ח למ"מ, הנמכת תקרה עולה בין 140-220 ש"ח למ"מ, בניית קיר גבס עולה בין 70-120 ש"ח למ"מ, פירוק קיר גבס עולה בין 55-65 ש"ח למ"מ, החלפת ברזים עולה בין 120-240 ש"ח, צביעת העסק עולה בין 2,100-2,500 ש"ח למ"מ ( כאשר צביעה של חדר בודד עולה בין 600-1,000 ש"ח) וכדומה.

מעט יותר משיפוץ הקיים

לצד המפרט הנ"ל, יש לקחת בחשבון שלעיתים מבקשים לבנות משרד מאפס, ולו באמצעות בנייה קלה, ועל כן טוב לדעת שמחיר של בניית משרד בשיטה זו עולה בין 12,000-32,000 (כולל חיבור של חשמל וצנרת) ואם מבקשים להגדיל את המשרד, למשל באמצעות סגירת המרפסת (מאלומיניום), הרי שיש מוכנים להוציא בין 17,000-21,000 ש"ח. אין מרפסת אך עדיין מבקשים להגדיל את העסק? קחו בחשבון שתוספת של חדר יחיד (10 מ"ר) יעלה ביו 12,000-15,000 ש"ח, כולל גג וסגירה.

כך תחסכו

העלויות מתחילות להתבהר ואילו אתם מבקשים להתייעל – להשיג את סך השינויים הרצויים בעלות הרווחית ביותר? ובכן יש שלושה דברים שביכולתכם לעשות:

  1. ערכו תיעדוף – בחנו על מה ניתן לוותר בשלב זה (למשל הנמכת תקרה) ועדיין ליהנות מהתוצאה הרצויה.
  2. הגדירו תקציב תקרה – הגדירו לעצמכם תקציב תקרה שביכולתכם להקצות לשיפוץ ובאותה נשימה קחו בחשבון שסך העלות עשוי להיות גבוה מהמצופה ב15%.
  3. הקפידו על איכות – אל תתפשרו על איכות של בעל מקצוע, אחרת תאלצו לשלם פעמיים.

 

זמן שווה כסף!

 

התמונה הרבה יותר בהירה? בין אם תבחרו בבנייה קלה, בנייה בגבס או כל שיפוץ אחר, מוטב שתמצאו קבלן שיפוצים מקצועי, או לחלופין מגוון נותני שירות איכותיים ולעבור לקבוע לוחות זמנים, וזאת כי יש לקחת בחשבון שגם זמן עולה כסף, ובמיוחד כאשר מדובר בשיפוץ של בית עסק שצריך להמשיך לשמור על התנהלות שוטפת – בהצלחה!

שאלות בנושא מחירון שיפוצים: כמה יעלה לכם לשפץ את העסק?

מחירון שיפוצים לעסק

למידע נוסף על מחירון שיפוצים: כמה יעלה לכם לשפץ את העסק?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

נגישות
גלילה לראש העמוד